Τρόποι πληρωμής

  1. Αντικαταβολή
    Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο τα προϊόντα έρχονται μέσω της …………..  και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.  Για παραγγελίες όπου η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε υπερβαίνει το ποσό των 30€ η αποστολή γίνεται δωρεάν. Εφόσον η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε είναι κάτω από το όριο των 30€ το κόστος της μεταφοράς είναι εξαρτώμενο από την μεταφορική εταιρεία ή την courier καθώς και από την περιοχή παράδοσης  και η χρέωση της αντικαταβολής επιπλέον 1,70€.
  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα των παραγγελιών σας στους παρακάτω λογαριασμούς. Είτε μέσω κατάθεσης σε κάποιο από τα υποκαταστήματα των τραπεζών που συνεργαζόματε, είτε μέσω Web Banking! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις παρακάτω, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Τράπεζα: EUROBANK
ΟΝΟΜΑ ΛΟΓ/ΜΟΥ: MITSIARI DESPOINA EYAGGELOS
ΙΒΑΝ: GR3802603110000110102084398

Όλοι οι λογαριασμοί έχουν δικαιούχο την εταιρεία ΜΗΤΣΙΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για να επιβεβαιώσουμε την μεταφορά , είτε μέσω e-mail στο info @ anodosmed.gr μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε ηλεκτρονική μορφή αν η μεταφορά γίνει μέσω web-banking ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 698 060 0186. Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

  1. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα
    Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποείται μέσω Paypal για να είστε συνεχώς ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας.

Τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών μεταφέρονται κρυπτογραφημένα βάσει του πρωτοκόλλου SSL. Συνεπώς, είναι αδύνατη η υποκλοπή τους. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι παγκόσμιο standard για την κρυπτογράφηση στοιχείων που ανταλλάσσονται μεταξύ χρηστών (clients) και διακομιστών (servers). Εξάλλου, όλες οι συναλλαγές διέπονται από το εθνικό και διεθνές δίκαιο που ρυθμίζει αυτά τα θέματα και ειδικότερα τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.